Kamu Kesayanganku

Ini orang-orang penting dalam hidup aku. Series penting. Penting yang kritikal. Sebenarnya aku dah pernah blog pasal ni kat sini..picit nih. Cuma ada 3 orang takde kat sini, Zuriana,Eddy n Hilmi. tapi still,they are my best buddy walaupun ada perubahan sket.ehem. dan 6 orang di atas adalah sahabat paling best dalam dunia,korang rugi tak kawan diorang,so berkawanlah dengan diorang kay.

dan lepas aku melalui ujian getir..wah..getirnya..tp mmg getirla, alhamdulillah ada byk lagi kawan makin rapat. Nak sebut?ok..budak TESL tu yg aku benci dulu tp benci bilang cinta kan,padan muka aku..so itu orang pertama.tapi dia bukan budak la,dia tua setahun dari aku. 4 taun aku kenal dia,baru skrg aku sedar dia sbnrnya ‘wujud’ cuma aku tak nampak🙂 dari teslian ni pulak,banyaklah lagi konco2nya yg baru berkawan dgn aku. Banyak,tak muat tulis sini.then followed by Alif Fazally serta bakal bini,Nurul Syuhada...pastu kenal pulak dgn Joe,kazen Alip. dari Joe,kenal 2 org lg kawan. Oh,sebenarnya,thanks to Eddy,gila banyak kawan2 dia jadik kawan2 aku..termasuk Cik Sirajun,emy,alip,wan,syutez,ikin dan byk lagi. Kau memang boleh jadik cupid ed🙂

Kegembiraan aku hari ini disebabkan Dia bg aku orang2 ni lah..semua best.mantap.maveles. Sangat menghargai anda semua.

Berkawan lah banyak2..cinta tetap satu…kamu tetap satu.yes,kamu🙂 satu-satunya. cukuplah satu. tak lebih dari satu. tetap satu. bila nak bersatu? haha.apakah.

sekian.

2 responses to this post.

  1. Posted by fz on July 4, 2010 at 1:56 am

    nice. thanks🙂 u r the best Iza🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: