Makhluk Tuhan Paling Comel

tadi aku pegi beli greentea dekat kedai depan..pegi kedai tu pun aku drive,pemalas kan? kena lalu jalan raya,kira jauhla tu okay..bila aku siap beli tu,aku keluarla nak pegi kereta then ada miau2 ek ek..

aku tgk ada kucing kaler kuning putih..camnih.

mcm lost je dia..then ada satu family depan aku ni panggil2 dia.dia pun datanglah..rupanya miau ni kucing diorang ,ikut pegi kedai..jalan kaki pulak tuh..so family tu balikla,miau tu ikut2 belakang diorang. rasa nak tendang je, comel:)

aku suka kucing..sangat2..so korang kalau nak tendang kucing depan aku,siapppla..aku jarang marah tapi aku cikgu dan aku mempunyai suara cikgu yang boleh dengar satu sekolah, bila perlu..nak dengar?ko buat jahat dgn kucing..ko dengarlah ok.

aku dari kecik ada kucing..memang pelik bila takde kucing,mcm hidup ada something yg lost. tapi banyak2 kaler kucing,kucing hitam paling aku suka..abang aku ada kucing hitam dulu masa aku kecik..cool habis,badan besar kuat,renungan mata tajam..perghh..cair seluruh kaum betina kucing.LAGAM nama dia..ehehe..nama tak cool tp dia mmg hensem. Dia mati depan aku masa umur aku tadika..sakit tua.sian.

dulu kucing aku ngandung aku cakap dekat dia bagi aku kucing hitam..ish ish..mintak dengan kucing,orang mintak dengan tuhan. tapi tuhan bagi jugak aku kucing hitam,jantan…sukanyaaa…nama dia tam tam.

tapi aku salah didikan..hehe.tam2 aku ni tak macam lagam. tam2 ni macam krisis identiti..dia ingat dia betina kot. manja tahap kucing betina..kalau nak mintak cium dia,korang muncungkan mulut then dia cium.cium mulut ke mulut ok..ahaha.kuat merajuk pulak tuh..janganla korang mengumpat dia kata dia gemuk ke,hitam ke,mengada2 ke..jangan ye..sebab dia merajuk bawa diri tak tengok kau langsung lepas tuh. nak pujuk pun lama..aku tak kuasa nak pujuk,kakak aku selalu pujuk dia.aku tak pujuk pun selalu dia yg datang..aku kan sumber makanan dia. abang dia,putut boleh tido 17 jam tanpa bangun..series.adik dia jun2 tidur plg lama 17 minit..yang lain main lompat2.

diorang ni semua jantan tapi tu lah..macam krisis identiti..hari tu ada jiran betina ngorat putut,mula2 dia ingat kena ajak main2,,dia mainla lompat2 pastu da  bunyik suara ngorat..putut sembunyik bawah kereta..hehe..pastu dia nampak aku,aku panggilla dia..cecepat dia masuk dalam rumah terus makan. kucing betina tu mcm tak puas hatilah..siap datang rumah miau miau mengayat..tam2 sebelah dia menjilat2 takde perasaan. aku tak mandulkan diorang pon tapi ntahlah..makanan lebih best dari kucing betina maybe.

Hai babe..

One day…i’ll be there..

Looking at your eyes..

auk..aukk.auuuukkkk

you know something?

HITAM ITU KUALITI

4 responses to this post.

  1. Posted by fz on July 4, 2010 at 2:00 am

    cutest post eva!! like this.. love cats😉 blackie aku hilang za.. meninggal dah kali, tp nasib bek sempat dia tinggalkan zuriat dia, now ada mini blackie😉 & my fav cat si kumuk…

    Reply

  2. Posted by purplemint on July 6, 2010 at 9:53 pm

    me oso….ada miao since kecik…tdo wif miao…main2 wif miao……i love cattt….sooo much..
    kalo sedi2, bole main2 ma kucing……ble buat ati gumbira……..muahhhhhh miao

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: