Privacy Dicabuli

Hehe…amacam tajuk?boleh tahan kan.

Ini cerita facebook. Privacy settings aku kalah kawalan pakcik Marzuki di kedai Habib. Private. Semua private. Aku bukanlah perasan artis tapi aku pun mau jugakla privacy kan. Once approve jadik friends,u are allowed tgk segala2nya yg berkaitan hal peribadi aku dalam tuh kecuali certain people yg aku hide from view post n status. Menjaga hati beberapa pihak🙂 Friends pun very the picky jugak..overall semua memang friends.

Sekali lagi..aku bukan siapa2 tapi aku mau privacy. Privacy aku dicabuli bila bukan friends ‘memview’ @mengobserve dan menstalk segala2nya yang ada..using her or their boyfriend’s account which of course one of my friends. Seriously,aku sangat tidak suka dan selesa..kalau nak observe,do it properly. Add me as ur friend..tak nak add?Ok, i did sent my friend request kan? approvelah,tak payah susah2 kau guna acc bf kau. No hate n no hatred..aku tak benci kau lah,sebab tu aku add. Aku respect privacy kau..kenapa tak boleh buat benda sama?

Lagi satu,kenapa nak stalk aku? Come on lah..past is past. Aku tak hadap boyfren kau pun..kalau ye pun,dia tu kan ke kawan aku jugak, tak payah nak susah hati aku rampas ke apa. Bf kau memang buaya..haha.ehh..takdelah.

Tolonglah..aku tau kau baca entri ni sebab kau stalk aku kan.Stop observe aku guna acc dia kay. Lakukan observation anda secara berhemah. Respectla privacy orang. Seriously,aku tak suka tapi aku tak benci.

Salam perpaduan..peace no war ^_^v

p/s: aku tak marah..nak sampaikan pesan sahaja🙂

6 responses to this post.

  1. salam hangat..lam kenal…

    Reply

  2. =)

    serius memang tak selesa

    Reply

  3. Posted by fz on July 6, 2010 at 6:34 pm

    ee… ada ini mcm ka? manyak bahaya oo… mau manyak hati2 lo za…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: