Kawan-kawan Saya

Gigih aku buat gambar atas nih..actually,xla gigih mana pun,cuma bagi dramatik sikit kata2. Aku bosan lantas mengedit gambar2 yang ada..numbers tu no ahli..wah,ada no ahli gitu.Itu ikut birth date la. See,im the youngest among them..olly saja 1986, yang lain 87. Sungguhpun dia 86,dia la paling kecik cinonet. Sia orang sarawak,whaney labuan..yang lain Land Below the Wind,sejuk gitu.

Mesti korang pelik kan kenapa fizi sorang je lelaki? He’s normal and straight okay..dia pun banyak kawan2 laki cuma dia pontek mcm kami (tak faham kan?).Hehe…tak payahla paham. Dia sangat baik..borang pun masih kosong,kaunter sentiasa buka  :) Terer masak,terer photography, terer study n semangat kecikguan yang tinggi. Nak isi borang tak?Hehehehehe…jangan marah fizi. Yang lain tak available okay..oh..ada sorang🙂 A very good woman, tak pernah marah, soft and independent. Tak payah sebutlah kan..hikk.

Pontekians yang lain disembunyikkan dari pengetahuan umum,bahaya :))

That’s all..tocei.

4 responses to this post.

  1. Posted by fz on July 10, 2010 at 11:55 am

    “He’s normal and straight okay..dia pun banyak kawan2 laki cuma dia pontek mcm kami”… I loike!
    Luv this post🙂 luv the pics too…siap membership number lg tu…adoiyai rindunya sy sm korang…si sia la, jauh tul dia nda dpt jumpa…..jom turun keykey tingu despicable me 3D…

    Reply

  2. Posted by purplemint on July 13, 2010 at 10:36 pm

    c iza ni memang terer bab2 edit gambo..aku pun heran…bakat semulajadi….
    fz, sikalang balum keja..kalo dapat keja da, dapatla jg kali aku ni turun keykey jumpa kamurng…hihi..tggu pindah lu …..btul iduh sakap izah….hihi

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: