Fun and Funny

Macam biasala,aku tengok gambar2 pastu aku rasa boring then terasa nak menaip. End up, aku blogging🙂 So,ini entri bergambar..hehe.

Fizi cam bawak kepala orang..ni baru pas main bowling pastu nak gi makannnn! Date: 6.5.2010..

Olevia…MISS INDEPENDENT🙂

Kemain lagi…hehe..ntah lagu apa ni, x ingat..sabahan songlah sebab menari sumazau. Kelihatan di situ Fizi, Linie, Judy, Aaron n our class monitor, Ping Yin.

Ini first time aku tengok orang-orang yg agak serius menari2..heh :p

Liniieeee!!! <– tone fizi! Gambar mereka bersama makanan🙂

Tuuu dia…ni dalam keta fizi. Sebelah Fizi mem besar kitorang, Linie diikuti anak2 kecil,Wah..kecil la sangat.

Okay…next entri ofkos ada lagi la aku letak gambar2 lama nih. Gambar family la lepas ni kay..gambar boipren?yilek..tunggulah :p

Aku nak gi makan dengan kazen yang aku culik dari ranau. Gila bosan kan duduk rumah sorang2. Aku dah hilang semangat nak carik keja ni..whaney cakap, tak payahla kerja,nanti kita kerja puas2 sampai tua. Tetap dan berpencen gitu..betul la jugak.hehe.bye korang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: