Minggu Makan

Aku tak berani timbang. Mungkin jeans aku suda kecik kan..tu pasal sendat🙂 Haihhh…i need a new figure..

This week aku culik my cousin bawa balik rumah..sesama boring,anggur tak tumbuh2 tu yang pegi carik sumber makanan lain. Ironiknya lagi bila siang terperap di rumah dan keluar makan pada waktu malam (T.T). Dan lebih sadis, bila pegi carik nasik goreng, donuts, ice cream, cakes, fried chicken, burgers, luk luk dan semua yg high calorie.

Ini my cousin, dalam KKIA..McD strawberry twister,oh..ini br appetizer. Actually ni tgh tunggu my sister habis keja..nak makan sesama,a heavy one..and its 9 pm😥

See my eyes? IDK why..hahaha…br sembuh maybe. Chocotop ofkos..sangat suka coklat keras mix with icecream.

After that 3 of us pegi makan..nasik aku tak habis kay..ehehe. A day after that, me n my cousin pegi ambik water cooler n heater rumah yg kena repair..hari tuh tak sejuk,so pegi hantarla..rm60. Aku nak angkat jugak benda tu pegi keta tapi girl tu yg nak tlg sgt htr..kalau lelaki aku tak kesahlah tapi sesama pempuan. So terima kasih ye tlg angkat cuma pagi tadi mama aku call kedai tu balik, tak panas pulakkkk..sungguh aku malas nak angkut benda tu lagi turun naik kereta😥

Berbalik kepada cerita makanan…lepas adik cantik tu hantar mesin pegi kereta,adalah aktiviti riadah wanita  dilakukan:) then baru pegi makan..memula beli sandwichla konon tapi aku baru ingat hari tuh launch GCB McD baru dan kebetulan (kononla kebetulan)..lalu@limpas depan McD..limited time only,so?

It’s love at first bite

Keindahan rasa pertama

Agak malu membaca tapi seriesly…GCB ni memang stone okay! Light, not too heavy and simply delicious..silalah berkunjung ke McD berdekatan.tapi prosperity tetap menjadi poojaan🙂

yeahhh!!

Next week puasa kan?eh..puasa untuk aku je..hehehe…cut the fat please!

5 responses to this post.

  1. Posted by anamingo on July 17, 2010 at 8:25 am

    nanti we go mkn togeda ya.. haha

    Reply

  2. oh em ji! samalah taste kita
    prosperity tetap terbaek!
    missing double prosperity alot T.T

    sini bandung prosperity dia ndak sama la, ndak brp sadap.

    yg chocotop tu, chocolate dia cadbury tau!

    aku paling suka shake di McD

    GCB sadap😄

    Reply

    • properity+chocotop+shake+sundae choc+oreo mcflurry = addiction

      oyaka cadbury?sgt best ni tgk coklat mengeras..gabungan yg sedap..

      gcb mmg sedap tp mcm x kenyang..haha…prosperity still d best🙂

      ok..ko buat aku mau pg mcd..aihhh

      Reply

  3. […] hari aku makan gcb tu lah aku pegi ambik..dia tukar kipas,so dia cas RM35 ke RM25 campur ngan service charge,total […]

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: