Grazie tanto!

Aku dah berbulan2 tengok orang blogging pasal spaghetti..oh,i love pasta, i love buffon, i love del piero! Lama gila x masak benda nih..jadik, aku dan c kakak pegi beli barang2 d servay penampang,yang bekas tebakar tuh.

Sebelum terbakar pun tak pernah pegi actually..tapi Putatannya servay lagi best,tiptop..cuma penampang menang sebab ada takoyaki. Yang lain semua sama dgn servay putatan. Serupa. Siap ada kedai kawae ke apa tuh. Tapi penampang tarak ada luk luk..ooh..makannnnn.

Cili boh ada?hehehe…modified ckit jadik tekak orang ranau kehh..Prego cheese wajib ada. Gebu nyaa

Baked beans itu harus diblend ya tapi malasss..takut bising blender itu,nanti tam2 lari,dia kan perasan betina. Sebab tu main lecek saja..

dan masakla seperti biasa..selamat sudah dalam perut ai. Malas nak capture gambar..katanya lapar kan. Hehe..mengidam ke apa. Tiada apa2lah..mungkin rindu terhadap encik fabio cannavaro. Aku hairan kenapa dia bole dapat player paling hensem WC. Betul lah..beauty is in the eye of the beholder.

Arrivederci! Non vedo l’ora di vederti🙂

2 responses to this post.

  1. Posted by anamingo on July 23, 2010 at 8:44 pm

    wah.. my syg pndai masak!!
    kagum nya me.. huhu
    gud.. gud.. i owez admire u.. hahaha

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: