Kami kucing

Putut dan tam tam..masa nih tamtam sakit..tu yg asek tidur.Dia tidur dari pagi smpai mahgrib. Aku pun hairan,cek2 hidung kering..aisehh,mamat ni demam puler.Musim hujan maybe. Then abang kesayangan dia,putut pun siokk ah tidur setilam dgn dia..putut sehat lagi nih tapi dia kan pantang bab tidur2 nih,tu yg join sekali.

Then malam tuh..kan kitorang pegi penampang tuh.Balik2 je terus bg makan 4 ekor nih..tapi putut punya mata layu semacam..tidur atas katel siap dgn bantal n selimut.aih..tak nak makan ke? aku angkutla dia pegi plate dia,duduk je x makan..diet? Then bulu dia kemain naik..badan panas,hidung kering..wahh,tamtam sebelah plate dia gembira2 makan dah sehat then jangkit putut pulakk. Nasib baik Jun2 ok. So aku angkutla putut tidur balik..dia tidur kaw2 punya lama. Skrg dah sehat tapi moody🙂

bye.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: