Kotak Idaman

Aku pun taktau kenapa rajin sangat update blog. Banyak draft waiting list pulak tuh. Mungkin sekarang aku dan rakan2 di kejauhan jadi taktau nak share dengan siapa..which i know diorang tengah baca ni..hai pontek.

Minggu lepas aku jadi kerani mama..buat bookmark tapi takde ribbon so mama suruh pegi beli.Aku dan kazen pun pegi la beli..masuk servay ada ribbon kecik,hitam pekat macam tamtam. Tak beli..tapi kazen aku beli frame clover green,dia mmg gila clover🙂 So kami pegi kedai sebelah..kaison. Kedai ni kan, wajib bagi mama mama singgah. Aku pun suka,adakah aku tergolong dalam kalangan mama mama? tapi memang bestla brg2 rumah dia..taklah tahap ikea pung.

jadi aku nampak kotak nih..

cool bebeh..macam buku lah tapi ekceli kotak.

Aku suka kotak dan peti peti camnih..dulu dekat sini ada jual peti macam harta karun tuh, peti nami kitorang panggil sebab ada peta..nami kan pelukis peta..oh,ini cerita anime one piece kay. Aku nak kumpul peti macam nih tapi taktaula kan nak simpan apa..hari tu aku ada beli,kecik punya untuk simpan earings,bracelet,bangles bagai..tapi satu hari tuh aku lupa tutup..korang tau apa ada kat dalam?

..lipas

kesimpulannya,sampai sekarang aku tak guna kotak tu lagi walaupun lipas tuh dah keluar n matik dispray. Eiiiii…meremang bulu roma.

Nah kalau nak join jika anda kurang gemar lipas.

pastuh aku nampak kotak nih..

fizi for sure will like it!

konvo dan bday saya bagi kotak pun boleh..(malu tau mintak hadiah)..

daa..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: