Badan Rosak

Kakak aku cakap rosak sudah badan nih,tak pandai turun2 berat..haihhh..

Konvo ada lagi 2 bulan..mana mau kurus? Another 5kg pun cukuplah..tapi tak cukup jugak tuh.10 kg boleh tak?sekilo pun tak turun2 lagi camne nak 5 kilo kn..jadi aku puasa lah.tapi sadisnya, parents aku bila tau aku puasa dia belikan makanan sedap2. Tak makan nanti kecik ati..jadi aku makanlah. haihhh…i need to go back my old routine,gym 2-3 jam. I need a new figure..alignment dah lari lintang pukang,out of shape.

Hasil belian my cousin..pizza,donuts,GCB,dan cake SR yang tiada dalam gambar. Insaflah wahai cousin..hahaha

Purse GREEN itu ai punyer..aku nampak ada jual purse hijau cantek sangat tau tapi made of leather n fur..its a BIG NO.

aku diet.doakan ye.

2 responses to this post.

  1. Posted by anamingo on July 23, 2010 at 8:39 pm

    i love green too!!! mcm katak! i loike katak..
    nanti kita p carik la jugak purse yg comel lyk urs ya.. hihi

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: