menu

bf kakak aku ada gerai. mee goreng dia stone ok..mama aku pun suka.

then diorang nak tukar menu baru, jadi kakak aku suruhla aku buat. aku tak kisah sebab aku suka buat tapi dalam keadaan yang tak terpaksa la,kalo keadaan terpaksa aku mmg lost idea nak design2 nih. Macam pro je kan?

aku cari kaler yang sesuai dengan nama warung dia,warung kampung melayu, dekat sembulan. Haa,kampung melayu bukan ada kat kluang je tau. antara coklat or green..jadi ofkos greenđŸ™‚

Hasil yang tak seberapa

pastu aku makan mee goreng dia..pedas adoi tapi sedap.

dulu aku ok makan pedas,tapi sejak diet yang aku tak makan apa2 tu (jangan ikut), perut aku macam reject makanan pedas.masa memula makan banyak after diet, aku konfem muntah.

hari tu aku pg kundasang kazen kawin, ambikla banyak sebab aku tak makan apa2. tak habis sebab perut dah rasa lain macam.

aku rilek dulu, tengok2 orang  menari.

then suddenly aku rasa mcm ada something nak keluar..depan rumah tu jugak aku muntah tapi tak ramai nampakla. bodoh tau. pastu aku pulak driver, b4 masuk kereta 3x aku muntah,driving siap ada plastik depan. masa drive ada sekali muntah. siksa. sian perut aku.

tapi itu cerita dulu..sekarang takde perut aku sakit2,tak muntah pun sbb dah banyak makan. (T.T)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: