Entahlah

Masa aku isi minyak aku tetiba ingat zaman dulu2..

pam minyak tu kan selalu pekerja dia yang buat,kita duk dalam keta,bagi duit bukak tempat minyak..tunggu.

masa aku kecik dulu, aku nak pegi kk dengan my daddy n my bro,

then bapa aku cakap dekat pump attendant nih..isi 20 k.

aku dengar dan jelas..bapa aku ckp 20 ringgit.

pastu PA tu bagi signal 2 jari..siap tanya, dua? kira 20 ringgitla..okla dia dengar.

pastu tunggula dia habis isi..

tengok2 dia isi rm10..

aihh..tadi dia signal 20,kenapa isi 10?

bapa aku malas nak isi balik..cuma dia cakap.

telur la kau ni..

aku hairan sampai sekarang apa sebenarnya dalam fikiran pump attendant tuh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: