Lok Lok Prince

Makanan nih..kalau dekat ums kitorang panggil luk luk,entah apa beza dengan lok lok. Benda sama lah. Aku panggil luk luk..makanan ni chinese la selalu yg buat but then rite now dah consider customer muslim kan..serve no pork,staff dia pun muslim.

Aku gembira sebab Putatan servay dah ada benda nih..anytime nak makan 7 minit je dr rumah🙂

Van luk luk..luk luk ni ada queen ada prince.king xtaulah.

nyammss

dip sauce dia yg pedas amat pedas k.hari tu aku sombong dan berlagak..elehh,dia kata pedas konfem tak pedas la.

so letak sos pedas dia 2 sudu… T_T menangisss…lidah aku dah xde rasa. greentea satu kotak besar pun tak hilang lagi pedasnya. jadi aku insaf la lepas peristiwa tuh. sos yg lain mmg stone.

Memang aummmmm~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: