Tukar-tukar

sebenarnya x la best sgt guna wordpress ni,byk widget x boleh masyuk.boring ok. cuma aku guna wordpress sebab blogspot dah tak boleh guna appleisgreen punya nama..yang ada pun dia dah tak update since 2004..tolongla terminate blog itu kalau tidak diguna plisss..aku nak guna🙂

appleisgreen.com ?hehe..aku belum sampai tahap nak bayar domain. sungguh,memang best guna blogspot..tapi takkan nak tukar balik?asyik2 tukar..memandang kelemahan rumah yang ada dan melihat kelebihan rumah yang lain membuatkan kita tidak setia :p falsampah semata..mungkin aku sedikit jeles melihat benda yang cantik dan tidak menghargai rumah sendiri padahal rumah sendiri ada yang lebih baik yang kita belum nampak. Ok,aku mula emosi.hahaha.

tapi sungguhla aku saket jiwa guna wordpress ni wuiii..aku nak blogspot tapi appleisgreen jugak. haiiiiih.

nantilah aku pikir..

2 responses to this post.

  1. Ala, guna ja dot com… RM30 ja setahun… confirm ko dapat punya!hahaha

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: