Sorry TM

Oh..banyak dah aku tak update. Internet tak ada 2 hari..korang tau sebab apa?aku malu nak cerita tapi tak apalah,cerita je. Aku online cam biasa then suddenly tenet on then off then on then off..aku dah saspek la ada rosak tp taktau apa. So aku pegi TM..buat report,marah2 dalam hatila sebab dia cakap line rosak sebab tak ada dial tone pun. Jadi aku yakin ni mesti sebab TM. Besoknya which is tadi..wakil TM datang, aku bagila tunjuk kat dia telefon tu kan then aku turun bawah angkat kain jemuran. Bila dah repair, dia datang dekat aku..

Wayar ni yang rosak..kena kencing kucing.

Ai nak pitam malu ok..yakin marah TM tapi ni semua sebab TAM2. Malulah aku technician tu siap ketawa riang..

So aku dah boleh update tapi aku penat,malam tadi aku pegi pesta kaamatan UMS.Series bosan. Aku paling tak puas hati master of ceremony dia..first time maybe. Taknak komen lebih, tarian budak2 je yang best. Itu sahaja. Then aku pegi makan McD pukul 1 pagi with 7 of them🙂 Gemuk? Memang pun…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: