Salam Ramadhan

Aku suka bulan puasa. Macam dalam gambar nih..(taktau nak explain best macam mana)🙂 ..aku mula gemgem bulan puasa. Haha.Tak gune kan. Darjah 5 or 4 kot..kesimpulannya aku gemgem dari kecik. Banyak ABC, aku suka tapi aku tak jumpa ABC yang lebih best dari seksyen 2 shah alam dekat sini. Droooling..orang shah alam tolong makan utk aku kay.

Oh..aku nak minta maaf kalau aku ada buat salah dan silap,terasa hati dan fikiran. Aku tau aku sombong dengan sesetengah orang (nanti aku buat entri ni) tapi aku buat macam tu ada sebab. Aku tak angkat korang call,tak reply mesej,tak approve friend request n ym bukan maksudnya aku benci. Bukan jugak bajet artis. Biarlah rahsia setakat ni. Yang aku nak korang tau,aku tak benci siapa2..cukuplah aku dah banyak kali terkena sebab benci orang..benci bilang cinta :p. So, kalo rasa nak sepak aku..silakan,kalau sampai hatila tapi maafkanlah aku ye. Semoga hati suci muci tulus ikhlas start bulan nih sampai bila2..

Salam ramadhan korang.siapa nak belanja bukak puasa McD kontek je. heh ^_^

Raya datanglah rumah atas gunung ye..jangan bawak rombongan sudah.ai tak rela yu..ada ke?perasan semata.

2 responses to this post.

  1. Posted by fz on August 11, 2010 at 12:29 pm

    ha ha ha… nice2…. gedawa2 agu batca..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: