Second Touch

Hari tuh aku ada story pasal interview tak jadi kan? Well,atas dedikasi leader..dapat jugakla kitorang diinterviewkan next week. Thanks tau. Syukur ada rezeki interview.

Hari tuh aku agak kurang selesa jugakla..kurang selesa ok, dengan kawan sekolah yang asyiklah paksa2 pihak2 itu ini interviewkan kitorang. Kontek YB bagai.Yes,betul la..we fight for our right but then when its too much,macam..omg,kau sabar boleh tak?Orang lain i mean the leader struggle tengah uruskan. Minta maaf terasa. Cuma masalahnya sekarang interview tu dekat sabah (setakat aku menulis ni) ,so jadi masalah pada kawan2 sjung sarawak. Aku harap ada penyelesaian. Aku cuba letakkan diri aku dalam kasut kawan aku dari sana..memanglah aku pun tak puas hati, tapi orang tu dah cuba sebaik mungkin kan,kalau tak ada rezeki nak buat macam mana. Kita merancang dengan cita-cita, Allah merancang dengan cinta..so semestinyalah bila benda macam ni happen,kita percaya ada hikmah di sebaliknya. Tak baik marah..marah itu syaitan🙂

Announcement tak buat lagi pasal benda ni..aku tak sure tapi aku nak studyla balik. Sediakan payung sebelum hujan.

Ni masa interview tak jadi..orang ni wajib masuk kedai buku🙂

Goodluck everybody~

2 responses to this post.

  1. Posted by purplemint on August 11, 2010 at 12:55 pm

    hope ada jalan penyelesaian 4 yg smjg n swk…
    marah2 pon x gn…sbab keputusan bkn d tgn kita….yg penting org2 ttentu sd lakukan yang tbaik to fight 4 our right…
    btw…got 20 hari lagi untul apply sept pya pmohonan..wateva happen,,….mesti ada reason…🙂

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: