Archive for the ‘FAMILY’ Category

Minggu Makan

Aku tak berani timbang. Mungkin jeans aku suda kecik kan..tu pasal sendat 🙂 Haihhh…i need a new figure..

This week aku culik my cousin bawa balik rumah..sesama boring,anggur tak tumbuh2 tu yang pegi carik sumber makanan lain. Ironiknya lagi bila siang terperap di rumah dan keluar makan pada waktu malam (T.T). Dan lebih sadis, bila pegi carik nasik goreng, donuts, ice cream, cakes, fried chicken, burgers, luk luk dan semua yg high calorie.

Ini my cousin, dalam KKIA..McD strawberry twister,oh..ini br appetizer. Actually ni tgh tunggu my sister habis keja..nak makan sesama,a heavy one..and its 9 pm 😥

See my eyes? IDK why..hahaha…br sembuh maybe. Chocotop ofkos..sangat suka coklat keras mix with icecream.

After that 3 of us pegi makan..nasik aku tak habis kay..ehehe. A day after that, me n my cousin pegi ambik water cooler n heater rumah yg kena repair..hari tuh tak sejuk,so pegi hantarla..rm60. Aku nak angkat jugak benda tu pegi keta tapi girl tu yg nak tlg sgt htr..kalau lelaki aku tak kesahlah tapi sesama pempuan. So terima kasih ye tlg angkat cuma pagi tadi mama aku call kedai tu balik, tak panas pulakkkk..sungguh aku malas nak angkut benda tu lagi turun naik kereta 😥

Berbalik kepada cerita makanan…lepas adik cantik tu hantar mesin pegi kereta,adalah aktiviti riadah wanita  dilakukan:) then baru pegi makan..memula beli sandwichla konon tapi aku baru ingat hari tuh launch GCB McD baru dan kebetulan (kononla kebetulan)..lalu@limpas depan McD..limited time only,so?

It’s love at first bite

Keindahan rasa pertama

Agak malu membaca tapi seriesly…GCB ni memang stone okay! Light, not too heavy and simply delicious..silalah berkunjung ke McD berdekatan.tapi prosperity tetap menjadi poojaan 🙂

yeahhh!!

Next week puasa kan?eh..puasa untuk aku je..hehehe…cut the fat please!

Advertisements

Selamat Hari Jadi My Daddy

I’m glad I got to keep you as my dad
For all these days and months and ninety years.
You’ve been a special father all that time,
And now it’s time to give you ninety cheers!

Ten cheers for loving me no matter what;
Ten cheers to you for making me behave;
Ten cheers for always being proud of me;
Ten cheers for the encouragement you gave.

Ten cheers for all the fun things that we did;
Ten cheers for always coming home at night,
Ten cheers for teaching me so many things;
Ten cheers for making childhood a delight.

And now this birthday poem is almost through,
So ten cheers, Dad, just for being you!

Semoga panjang umur dan diberikan kesihatan serta rezeki yang baik, Cikgu Salleh.

adiksayangbapa