Archive for the ‘PONTEKIANS’ Category

Fun and Funny

Macam biasala,aku tengok gambar2 pastu aku rasa boring then terasa nak menaip. End up, aku blogging πŸ™‚ So,ini entri bergambar..hehe.

Fizi cam bawak kepala orang..ni baru pas main bowling pastu nak gi makannnn! Date: 6.5.2010..

Olevia…MISS INDEPENDENT πŸ™‚

Kemain lagi…hehe..ntah lagu apa ni, x ingat..sabahan songlah sebab menari sumazau. Kelihatan di situ Fizi, Linie, Judy, Aaron n our class monitor, Ping Yin.

Ini first time aku tengok orang-orang yg agak serius menari2..heh :p

Liniieeee!!! <– tone fizi! Gambar mereka bersama makanan πŸ™‚

Tuuu dia…ni dalam keta fizi. Sebelah Fizi mem besar kitorang, Linie diikuti anak2 kecil,Wah..kecil la sangat.

Okay…next entri ofkos ada lagi la aku letak gambar2 lama nih. Gambar family la lepas ni kay..gambar boipren?yilek..tunggulah :p

Aku nak gi makan dengan kazen yang aku culik dari ranau. Gila bosan kan duduk rumah sorang2. Aku dah hilang semangat nak carik keja ni..whaney cakap, tak payahla kerja,nanti kita kerja puas2 sampai tua. Tetap dan berpencen gitu..betul la jugak.hehe.bye korang.

Advertisements

Kawan-kawan Saya

Gigih aku buat gambar atas nih..actually,xla gigih mana pun,cuma bagi dramatik sikit kata2. Aku bosan lantas mengedit gambar2 yang ada..numbers tu no ahli..wah,ada no ahli gitu.Itu ikut birth date la. See,im the youngest among them..olly saja 1986, yang lain 87. Sungguhpun dia 86,dia la paling kecik cinonet. Sia orang sarawak,whaney labuan..yang lain Land Below the Wind,sejuk gitu.

Mesti korang pelik kan kenapa fizi sorang je lelaki? He’s normal and straight okay..dia pun banyak kawan2 laki cuma dia pontek mcm kami (tak faham kan?).Hehe…tak payahla paham. Dia sangat baik..borang pun masih kosong,kaunter sentiasa buka Β πŸ™‚ Terer masak,terer photography, terer study n semangat kecikguan yang tinggi. Nak isi borang tak?Hehehehehe…jangan marah fizi.Β Yang lain tak available okay..oh..ada sorang πŸ™‚ A very good woman, tak pernah marah, soft and independent. Tak payah sebutlah kan..hikk.

Pontekians yang lain disembunyikkan dari pengetahuan umum,bahaya :))

That’s all..tocei.

A Picture is Worth a Thousand Words